Havregryns- og smørkaramellkaker

Havregryns- og smørkaramellkaker

Lækre havregrynskjeks med butterscotch og karamellsmak, perfekte til kaffen. Enkle å lage og deilige å nyte, egner seg godt til helgens kos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1/4 kopp smør, myknet
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3/4 kopp pakket brunt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 1/4 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje salt
  • 3 kopper havregryn
  • 1 2/3 kopper smørskrappechips

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle piskes smør eller margarin, hvitt sukker og brunt sukker sammen. Tilsett eggene og vaniljen, og pisk godt.
  3. 3Bland mel, natron, kanel og salt. Tilsett gradvis melblandingen i smørblandingen og rør til det er godt blandet. Rør inn havregryn og sjokoladeknapper. Sett små topper med teskje på et ugreddet stekebrett.
  4. 4Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til kantene begynner å bli brune.