Tapenade

Tapenade

Lær hvordan du lager en deilig tapenade med en enkel oppskrift. Perfekt som forrett eller dip, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 pund gode svarte oliven, for eksempel kalamata, uten stein og hakket
  • 3 spiseskjeer kapers, drenert
  • 8 ansjospinner
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 kopp god olivenolje
  • 1 spiseskje ferskpresset sitronjuice
  • 2 teskjeer Dijon-sennep
  • 1 teskje finhakkede ferske timianblader
  • 1 spiseskje hakket fersk persille
  • 1 baguette, skivet og ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland oliven, kapers, ansjos og hvitløk i en food processor utstyrt med en stålklinge, og puls 3 ganger. Tilsett olivenolje, sitronsaft, sennep, timian og persille, og kjør til det er grovt.
  3. 3Server på ristet brød.