
Tapenade
Lær hvordan du lager en deilig tapenade med en enkel oppskrift. Perfekt som forrett eller dip, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 pund gode svarte oliven, for eksempel kalamata, uten stein og hakket
- 3 spiseskjeer kapers, drenert
- 8 ansjospinner
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1/2 kopp god olivenolje
- 1 spiseskje ferskpresset sitronjuice
- 2 teskjeer Dijon-sennep
- 1 teskje finhakkede ferske timianblader
- 1 spiseskje hakket fersk persille
- 1 baguette, skivet og ristet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland oliven, kapers, ansjos og hvitløk i en food processor utstyrt med en stålklinge, og puls 3 ganger. Tilsett olivenolje, sitronsaft, sennep, timian og persille, og kjør til det er grovt.
- 3Server på ristet brød.