Prisvinnende baby back ribs

Prisvinnende baby back ribs

Oppdag den beste oppskriften på prize winning baby back ribs. Saftig, smakfull og enkel å lage – en sikker vinner til enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje malt spisskummen
  • 2. 1 spiseskje chilipulver
  • 3. 1 spiseskje paprika
  • 4. salt og pepper etter smak
  • 5. 1,4 kg baby back ribbe av svin
  • 6. 1 kopp barbequesaus

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en gassgrill til høy varme, eller legg kullbriketter på den ene siden av grillen. Smør risten lett med olje.
  2. 22. I et lite glass, bland spisskummen, chilipulver, paprika, salt og pepper. Lukk lokket, og rist godt for å blande.
  3. 33. Trim membranen fra baksiden av hver rack. Bruk en liten, skarp kniv til å skille mellom membranen og ribbeina, og klipp av så mye av membranen som mulig. Strø ønsket mengde av krydderblandingen på begge sider av ribbeina. For å unngå at ribbeina blir for mørke og krydrede, bør du ikke gni krydderne grundig inn i kjøttet. Oppbevar resten av krydderblandingen til senere bruk.
  4. 44. Legg aluminiumsfolie på nederste rille for å fange opp saft og forhindre flammeoppflamning. Legg ribbeina på øverste rille av grillen (borte fra kullene, hvis du bruker briquettes). Reduser gassvarmen til lav, lukk lokket, og la det stå urørt i 1 time. Ikke løft lokket i løpet av denne tiden.
  5. 55. Pensle ribbeina med barbecue-saus, og grill i ytterligere 5 minutter. Server ribbeina som en hel rack, eller skjær mellom hvert ribbeina og legg dem enkeltvis på et fat.