
Grønnsaksfylte løk
oppskrift på veggie stuffed onions, en smakfull og enkel vegetarrett perfekt for enhver anledning. prøv denne deilige oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 store søtløker, skrellet
- 2 kopper frosne grønnsaksblandinger, tint (anbefalt: Birds Eye)
- 2 spiseskjeer urtekrydder (anbefalt: McCormick)
- 1/2 kopp revet Cheddarost
- 4 spiseskjeer smør, delt i biter
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm grillen til middels varme.
- 3Skjær av den øverste tredjedelen av hver løk og sett til side; spar toppene. Skjær et "X" i den indre 2/3 av hver løk. Bruk en skje til å fjerne innmaten fra løken, slik at du former en bolle. Hakk opp den fjernede innmaten fra løken og sett til side.
- 4Bland sammen grønnsaksblandingen, den hakkede løken, urtekrydderet og osten i en middels stor bolle. Fordel blandingen jevnt i hver løkbolle. Topp hver fylt løk med en spiseskje smør.
- 5Dekk løken med den opprinnelige toppen. Pakk inn hver løk med to lag aluminiumsfolie og plasser den på grillen eller i en forvarmet ovn på 200°C (400°F). Stek eller grill i 20 til 25 minutter, eller til løken er mør.