Hello Fresh Mobile Banner
Grønnsaksfylte løk

Grønnsaksfylte løk

oppskrift på veggie stuffed onions, en smakfull og enkel vegetarrett perfekt for enhver anledning. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 store søtløker, skrellet
  • 2 kopper frosne grønnsaksblandinger, tint (anbefalt: Birds Eye)
  • 2 spiseskjeer urtekrydder (anbefalt: McCormick)
  • 1/2 kopp revet Cheddarost
  • 4 spiseskjeer smør, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm grillen til middels varme.
  3. 3Skjær av den øverste tredjedelen av hver løk og sett til side; spar toppene. Skjær et "X" i den indre 2/3 av hver løk. Bruk en skje til å fjerne innmaten fra løken, slik at du former en bolle. Hakk opp den fjernede innmaten fra løken og sett til side.
  4. 4Bland sammen grønnsaksblandingen, den hakkede løken, urtekrydderet og osten i en middels stor bolle. Fordel blandingen jevnt i hver løkbolle. Topp hver fylt løk med en spiseskje smør.
  5. 5Dekk løken med den opprinnelige toppen. Pakk inn hver løk med to lag aluminiumsfolie og plasser den på grillen eller i en forvarmet ovn på 200°C (400°F). Stek eller grill i 20 til 25 minutter, eller til løken er mør.