Kamskjell- og reke-crostini

Kamskjell- og reke-crostini

Lær hvordan du lager deilige scallop and shrimp crostini, en perfekt forrett med sjømat som imponerer. Rask og enkel oppskrift for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 brød av god italiensk type, ikke surdeigsbrød
  • 8 unser ferske sjøscallops
  • 8 unser skrelte og rensede reker
  • Ekstra jomfru olivenolje, til å dryppe over
  • 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • Havsalt

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær brødloffet i skiver som er ¼ tomme tykke.
  2. 2Bland kamskjell og reker i en foodprocessor, hakk dem grovt. Fordel den hakkede blandingen på brødskivene og stek på lav varme i en forvarmet ovn på 200 grader til de er gjennomstekte.
  3. 3Drypp olivenolje over crostiniene, strø på salt og pynt med hakket koriander.