
Scallops Casino
Lær hvordan du lager scallops casino, en delikat forrett perfekt for festlige anledninger. Enkle steg for å imponere gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp usøtet brødsmuler
- 1 spiseskje revet Parmesanost
- 1 spiseskje olivenolje
- 2 teskjeer hakket frisk persille
- 2 skiver magert bacon
- 1/2 pund sjøscallops
- 1 spiseskje smør
- 1/4 grønn paprika, skåret i tynne strimler
- 1 spiseskje finhakket løk
- 1 spiseskje hakkede ovnsstekte røde paprika
- 1 stor hvitløksfedd, finhakket
- 1/4 kopp tørr hvitvin
- 2 teskjeer kyllingkraft
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1/2 sitron, skåret i båter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader C (450 grader F).
- 2Bland brødsmuler, parmesanost, olivenolje og persille i en bolle.
- 3Stek bacon i en stekepanne på middels varme til det er gyllent, men ikke sprøtt, i 5 til 7 minutter. Overfør bacon til en tallerken med papirhåndkle. La baconfettet renne av pannen til det er omtrent 1 spiseskje igjen i pannen. Tilsett kamskjellene og kok dem til de er gyldne, 1 ½ til 2 minutter på hver side. Ta kamskjellene ut av pannen.
- 4Tørk av fett fra pannen og tilsett smør; kok opp og rør inn grønn paprika, løk, grillede røde paprika og hvitløk til det er duftende og mørt, i 2 til 3 minutter. Tilsett hvitvin; kok opp og rør i 1 minutt. Tilsett kyllingkraft og la det småkoke i 1 minutt; smak til med salt og pepper.
- 5Bland bacon og kamskjell inn i paprika-blandingen og overfør til en ildfast form; topp med brødsmule-blandingen.
- 6Stek i den forvarmede ovnen i 5 til 6 minutter. Sett ovnens grillelement på og grill til brødsmule-blandingen er lett gyllen, i 1 til 2 minutter.