Scallops Casino

Scallops Casino

Lær hvordan du lager scallops casino, en delikat forrett perfekt for festlige anledninger. Enkle steg for å imponere gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp usøtet brødsmuler
  • 1 spiseskje revet Parmesanost
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 teskjeer hakket frisk persille
  • 2 skiver magert bacon
  • 1/2 pund sjøscallops
  • 1 spiseskje smør
  • 1/4 grønn paprika, skåret i tynne strimler
  • 1 spiseskje finhakket løk
  • 1 spiseskje hakkede ovnsstekte røde paprika
  • 1 stor hvitløksfedd, finhakket
  • 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 2 teskjeer kyllingkraft
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1/2 sitron, skåret i båter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader C (450 grader F).
  2. 2Bland brødsmuler, parmesanost, olivenolje og persille i en bolle.
  3. 3Stek bacon i en stekepanne på middels varme til det er gyllent, men ikke sprøtt, i 5 til 7 minutter. Overfør bacon til en tallerken med papirhåndkle. La baconfettet renne av pannen til det er omtrent 1 spiseskje igjen i pannen. Tilsett kamskjellene og kok dem til de er gyldne, 1 ½ til 2 minutter på hver side. Ta kamskjellene ut av pannen.
  4. 4Tørk av fett fra pannen og tilsett smør; kok opp og rør inn grønn paprika, løk, grillede røde paprika og hvitløk til det er duftende og mørt, i 2 til 3 minutter. Tilsett hvitvin; kok opp og rør i 1 minutt. Tilsett kyllingkraft og la det småkoke i 1 minutt; smak til med salt og pepper.
  5. 5Bland bacon og kamskjell inn i paprika-blandingen og overfør til en ildfast form; topp med brødsmule-blandingen.
  6. 6Stek i den forvarmede ovnen i 5 til 6 minutter. Sett ovnens grillelement på og grill til brødsmule-blandingen er lett gyllen, i 1 til 2 minutter.