Lime-krabbesuppe

Lime-krabbesuppe

Oppdag hvordan du lager en deilig lime-crab suppe med friske ingredienser. En lett og smakfull forrett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 lime, revet og saftet
  • 2. 3 kopper fersk mais, skåret fra omtrent 6 kolber
  • 3. 1/2 chipotle-chili i adobosaus, frøet, pluss 1 spiseskje adobosaus
  • 4. 4 kopper redusert natrium, fettfri kyllingbuljong
  • 5. 1/2 teskje salt, delt
  • 6. 1/2 pund kokt krabbekjøtt
  • 7. 1 avokado, kjernet og terningkuttet
  • 8. 1/4 kopp hakket fersk koriander, pakket
  • 9. 1/2 teskje knuste spisskummenfrø
  • 10. 4 unser tortillachips eller strimler (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett til side 1 spiseskje limejuice. Bland resten av limejuicen, limeskallet, maiskorn, chili, adobosaus, buljong og 1/4 teskje salt i en blender til det er jevnt. Fordel suppen i 4 skåler. Bland krabbekjøtt, avocado, koriander, spisskummenfrø, den reserverte limejuicen og resten av saltet i en bolle. Strø suppen med krabbekraft og server med tortillachips, hvis ønskelig.
  2. 22. Sett til side 1 spiseskje limejuice. Bland resten av limejuicen, limeskallet, maiskorn, chili, adobosaus, buljong og 1/4 teskje salt i en blender til det er jevnt. Fordel suppen i 4 skåler. Bland krabbekjøtt, avocado, koriander, spisskummenfrø, den reserverte limejuicen og resten av saltet i en bolle. Strø suppen med krabbekraft og server med tortillachips, hvis ønskelig.