
Lime-krabbesuppe
Oppdag hvordan du lager en deilig lime-crab suppe med friske ingredienser. En lett og smakfull forrett perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 lime, revet og saftet
- 2. 3 kopper fersk mais, skåret fra omtrent 6 kolber
- 3. 1/2 chipotle-chili i adobosaus, frøet, pluss 1 spiseskje adobosaus
- 4. 4 kopper redusert natrium, fettfri kyllingbuljong
- 5. 1/2 teskje salt, delt
- 6. 1/2 pund kokt krabbekjøtt
- 7. 1 avokado, kjernet og terningkuttet
- 8. 1/4 kopp hakket fersk koriander, pakket
- 9. 1/2 teskje knuste spisskummenfrø
- 10. 4 unser tortillachips eller strimler (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Sett til side 1 spiseskje limejuice. Bland resten av limejuicen, limeskallet, maiskorn, chili, adobosaus, buljong og 1/4 teskje salt i en blender til det er jevnt. Fordel suppen i 4 skåler. Bland krabbekjøtt, avocado, koriander, spisskummenfrø, den reserverte limejuicen og resten av saltet i en bolle. Strø suppen med krabbekraft og server med tortillachips, hvis ønskelig.
- 22. Sett til side 1 spiseskje limejuice. Bland resten av limejuicen, limeskallet, maiskorn, chili, adobosaus, buljong og 1/4 teskje salt i en blender til det er jevnt. Fordel suppen i 4 skåler. Bland krabbekjøtt, avocado, koriander, spisskummenfrø, den reserverte limejuicen og resten av saltet i en bolle. Strø suppen med krabbekraft og server med tortillachips, hvis ønskelig.





