
Kald, kremet agurksuppe
oppskrift på en kald, kremet agurksuppe perfekt for varme sommerdager. enkel å lage, frisk smak og lite tid kreves.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 3 agurker
- 2. 2 kopper naturell yoghurt
- 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 2 teskjeer honning
- 5. 1 sitron
- 6. Fersk eller tørket dill, etter smak
- 7. Vann
- 8. Salt
- 9. Pepper
Fremgangsmåte
- 1Skrell agurken og fjern frøene. Riv den til den gir ca. 3 kopper. I en foodprocessor blandes agurk, yoghurt, hvitløk, honning og en skvett sitronsaft. Klipp inn dill. Kjør til blandingen er jevn. Tilsett vann litt etter litt til den får en kremet konsistens. Smak til med salt og pepper, og kjør videre i foodprocessoren. Hell over i en bolle. La den stå kaldt. Server.