
Coleslaw
Lær hvordan du lager en deilig og frisk cole slaw med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til grillmat og sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 laurbærblad
- 1 kopp rødvinseddik
- 3 spiseskjeer brunt sukker
- 2 dråper hot pepper-saus
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1 spiseskje karvefrø, ristet
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1/4 rødkål, tynne skiver
- 1/4 grønnkål, tynne skiver
- 1 rødløk, skrelt og tynne skiver
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele, kombiner laurbærblad, eddik, sukker, hot pepper-saus og hvitløk, og kok opp. Fjern fra varmen og la avkjøle. Ta ut laurbærbladet. Visp inn de ristet karvefrøene, sennepen og vegetabilsk olje til det er godt blandet. Smak til med salt og pepper.
- 2Legg kål og løk i en stor bolle, hell over dressingen, og vend godt slik at det blir jevnt dekket. Juster krydderet etter smak, dekk til og sett i kjøleskapet over natten.