Hello Fresh Mobile Banner
Couscous-salat

Couscous-salat

Lær hvordan du lager en deilig couscoussalat med friske grønnsaker og smakfulle krydder. Perfekt for sommermåltider og sunn mat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper kyllingkraft
  • 10 unser instant couscous
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje nykvernet kanel
  • 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 1 sitron, revet og presset
  • 1 liten rød løk, skrelt og hakket
  • 1 stor agurk, skrelt, frøet og hakket
  • 1 rød paprika, kjernet og hakket
  • 1 bunt grønn løk, finhakket
  • 1/4 kopp korianderblader
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en kjele, kok opp kyllingkraften.
  2. 2Legg couscousen i en stor, varmebestandig bolle. Rør inn salt og kanel. Hell den kokende kraften over couscousen, dekk til og la stå i 5 minutter. Fjern lokket, luft opp couscousen med en gaffel og la den avkjøle helt.
  3. 3I en stor bolle, bland sammen olivenolje, sitronsaft og -zest, rødløk, agurk, paprika og grønn løk. Tilsett den avkjølte couscousen og vend godt sammen. Rør inn korianderbladene. Smak til og juster krydderet med salt og pepper.