Hjemmelaget italiensk biff

Hjemmelaget italiensk biff

Prøv vår enkle oppskrift på ekte italiensk biff. Perfekt for middagen, med rike smaker og saftig kjøtt. En klassiker for alle kjøttelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 135 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3 pund storfe chuck roast
  • 2. 3 (1 unse) pakker tørket italiensk salatdressingsblanding
  • 3. 1 kopp vann
  • 4. 1 (16 unse) krukke pepperoncini-pepper
  • 5. 8 hamburgerbrød, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Legg steken i en slow cooker, og krydre med italiensk dressingsblanding. Hell i vannet. Dekk til, og kok på høy varme i 6 til 7 timer. I den siste timen, riv kjøttet med to gafler – hvis det ikke lett lar seg rive, kok det lenger. Tilsett paprika, og så mye av saften du ønsker for ekstra smak. Server på hamburgerbrød.