Kyllinggryte i paibunn I

Kyllinggryte i paibunn I

Lær å lage en deilig kyllingpotetpai med denne enkle oppskriften. Perfekt for familiegjester og hverdagsmiddag. Rask, smakfull og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 2. 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe
  • 3. 2 (15 unser) bokser blandede grønnsaker, drenert
  • 4. 1 oppskrift på paideig til en 23 cm dobbelbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok eller damp kyllingbrystene til de er ferdige. Skjær i terninger.
  2. 22. Bland sammen ufortynnet suppe, hermetiske grønnsaker og kylling i terninger. Hell blandingen i paideigen, og dekk med den andre paideigen. Klem sammen kantene, og lag små snitt i toppdeigen.
  3. 33. Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 45 minutter, eller til skorpen er gyllenbrun.