Bakt orange roughy på italiensk vis

Bakt orange roughy på italiensk vis

Lær å lage en smakfull italiensk-inspirert baket Orange Roughy. En enkel og sunn rett, perfekt for hverdagen eller helgen. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp italienske brødsmuler med krydder
  • 2. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 3. 2 spiseskjeer revet Romanoost
  • 4. 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 5. 1/2 teskje salt, eller etter smak
  • 6. 1 pund orange roughy-filéter
  • 7. 1/4 kopp smør, smeltet
  • 8. 1 spiseskje hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en middels stor ildfast form med non-stick matlagingsspray.
  2. 22. I en flat skål blander du brødsmuler, Parmesanost, Romanoost, hvitløkspulver og salt.
  3. 33. Pensle begge sider av filétene av orange roughy med smør, og vend dem i brødsmuleblandingen. Legg filétene i ett lag i den forberedte ildfaste formen, og dryss over persille.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 10 til 15 minutter, eller til fisken flaker seg lett med en gaffel.