
Sørvestlige svarte bønner
oppskrift på southwestern black beans, en smakfull rett med svarte bønner, perfekt for en rask og enkel middag eller som tilbehør. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 teskjeer peanøttolje
- 2. 1 liten jalapeño med noen frø, finhakket
- 3. 1 stor hvitløksfedd, finhakket
- 4. 1 boks på 15 unser svarte bønner, skylt og avrent
- 5. 1/2 teskje finhakket fersk oregano
- 6. Kosher-salt
- 7. 2 teskjeer til 1 spiseskje fersk limesaft
- 8. 2 spiseskjeer grovhakket fersk koriander
- 9. Skallet av 1/2 lime, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en middels stor kjele over middels høy varme. Tilsett jalapeño og hvitløk og kok, mens du rører, til det begynner å dufte, ca. 30 sekunder. Tilsett bønnene, 1/3 kopp vann, oregano og 1/8 teskje salt, og kok, mens du rører, til det meste av væsken har fordampet, ca. 3 minutter. Fjern fra varmen, rør inn limesaften og juster krydderet etter smak. Overfør til en serveringsskål, dryss over koriander og limeskall hvis du bruker det, og server.