Vegetarpizza

Vegetarpizza

Lær å lage en deilig veggie pizza med friske grønnsaker. En enkel oppskrift som passer for hele familien, perfekt for en sunn og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pakker (ca. 225 gram) ferdigkjevlede croissant-deig, kjølt
  • 1 kopp rømme
  • 1 pakke (ca. 225 gram) kremost, myknet
  • 1 teskje tørket dill
  • 1/4 teskje hvitløksalt
  • 1 pakke (ca. 28 gram) ranch-dressingblanding
  • 1 liten løk, finhakket
  • 1 stilk selleri, tynnsnittet
  • 1/2 kopp halverte og tynnsnittede reddiker
  • 1 rød paprika, hakket
  • 1 1/2 kopper fersk brokkoli, hakket
  • 1 gulrot, raspet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Spray en langpanne med non-stick matlagingsspray.
  2. 2Trykk ut crescent-deigen i en langpanne. La den hvile i 5 minutter. Prikk med en gaffel.
  3. 3Stek i 10 minutter, la avkjøle.
  4. 4I en middels stor blandebolle, bland rømme, kremost, dill, hvitløkspulver og ranch-dip. Fordel denne blandingen over den avkjølte bunnen.
  5. 5Legg løk, gulrot, selleri, brokkoli, reddik, paprika og mer brokkoli på toppen av den kremete blandingen. Dekk til og la stå i kjøleskapet. Når den er avkjølt, skjær den i firkanter og server.