Panert laks I
Lær hvordan du lager perfekt pan seared laks med denne enkle oppskriften. Rask, smakfull og perfekt for en sunn middag. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 (170 gram) laksefileter
- 2. 2 spiseskjeer olivenolje
- 3. 2 spiseskjeer kapers
- 4. 1/8 teskje salt
- 5. 1/8 teskje malt svart pepper
- 6. 4 skiver sitron
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en stor, tung stekepanne over middels varme i 3 minutter.
- 22. Gni laksen inn med olivenolje. Legg den i pannen, og øk varmen til høy. Kok i 3 minutter. Strø over kapers, salt og pepper. Vend laksen, og kok i ytterligere 5 minutter, eller til den er gyllenbrun. Laksen er ferdig når den lett faller fra hverandre med en gaffel.
- 33. Overfør laksen til individuelle tallerkener, og pynt med sitronskiver.