Panert laks I

Panert laks I

Lær hvordan du lager perfekt pan seared laks med denne enkle oppskriften. Rask, smakfull og perfekt for en sunn middag. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 (170 gram) laksefileter
  • 2. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 2 spiseskjeer kapers
  • 4. 1/8 teskje salt
  • 5. 1/8 teskje malt svart pepper
  • 6. 4 skiver sitron

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en stor, tung stekepanne over middels varme i 3 minutter.
  2. 22. Gni laksen inn med olivenolje. Legg den i pannen, og øk varmen til høy. Kok i 3 minutter. Strø over kapers, salt og pepper. Vend laksen, og kok i ytterligere 5 minutter, eller til den er gyllenbrun. Laksen er ferdig når den lett faller fra hverandre med en gaffel.
  3. 33. Overfør laksen til individuelle tallerkener, og pynt med sitronskiver.