
Funnel Cakes IV
Lær å lage perfekte funnel cakes med vår enkle oppskrift. En populær dessert for helår, med sprø tekstur og herlig smak. Perfekt til fest eller kos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland salt, bakepulver og halvparten av melet i en bolle. Sett til side.
- 22. Pisk egg, sukker og melk i en stor bolle. Tilsett melblandingen og pisk til jevnt. Fortsett å tilsette resten av melet, men bruk bare nok til å oppnå ønsket konsistens. Røren vil være tynn nok til å renne gjennom en sil.
- 33. Varm opp oljen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i en 20 cm (8-tommers) stekepanne.
- 44. Ha fingeren over åpningen i bunnen av silen, og fyll silen med en raus halv kopp av røren. Hold silen nær overflaten av oljen, og slipp røren ut i oljen mens du lager en sirkulær bevegelse. Stek til gyllenbrun. Bruk tang og en bred stekespade for å snu kaken forsiktig. Stek den andre siden i ett minutt. La den renne av på kjøkkenpapir, og dryss over siktet melis.