
Løk og ris
Oppdag en enkel og smakfull oppskrift på løk og ris. Perfekt for en rask middag, med gode smaker og enkel tilberedning. Ideell for travle hverdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss vegetabilsk olje
- 1 rød løk, hakket
- 1 kopp langkornet hvit ris
- 1 ts malt svart pepper
- 2 kopper kyllingbuljong
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en kjele over middels varme. Rør inn løken, og kok til den nesten er myk. Rør inn risen, og fortsett å koke til den er dekket av olje. Når løken er myk og risen begynner å bli lett brun, krydre med pepper, og hell i buljongen. Kok opp. Skru ned varmen til lav, dekk til, og la det småkoke i 20 minutter.