
Rask bananbrød
Lett og rask oppskrift på bananbrød. Perfekt til frokost eller som snacks. Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 1 1/2 kopper most banan
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 3 egg
- 2 1/3 kopper bakepulverblanding
- 1 kopp hvitt sukker
- 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør godt bunnen av en 23 x 13 cm (9 x 5 tommer) brødform.
- 2Mål opp olje, bananer, vanilje, egg, bakepulver, sukker og nøtter i en stor bolle. Rør kraftig med en skje i ca. 30 sekunder. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek til en trepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 55 til 65 minutter. La kaken avkjøle i formen i 5 minutter. Løsne sidene av brødet fra formen. Ta det ut av formen og la det avkjøle helt på en avkjølingsrist.