
Tortellinisalat
oppskrift på tortellini salat perfekt for sommeren. enkel, rask og smakfull rett som passer til varme dager og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pakke (16 unser) ferdigkokt ostetortellini
- 4 unser skivet pepperoni, delt i fire
- 2 grønne løk, skivet
- 1 boks (2,25 unser) skivede svarte oliven
- 1 glass (6,5 unser) marinerte artisjokkhjerter, drenert og hakket
- 6 unser mozzarellaost, i terninger
- 1/3 kopp ekstra jomfrolivolje
- 1 1/2 ss balsamicoeddik
- 1 1/2 ss vanlig hvit eddik
- 1 ts tørket italiensk urtekrydder
- salt og svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok tortellini i henhold til pakkens anvisninger, sil av i en sil over vasken, og skyll med kaldt vann.
- 2Legg tortellini, pepperoni, grønn løk, oliven, artisjokkhjerter og mozzarellaost i en stor salatbolle.
- 3Visp sammen olivenolje, balsamicoeddik, hvit eddik, italienske krydderurter, salt og pepper i en bolle, og hell over salatens ingredienser. Vend forsiktig for å blande, og sett i kjøleskapet for å avkjøle før servering. For enda bedre smak, la den stå i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.