
Bestemors sjokoladekake II
Oppdag den deilige smaken av Grandmothers Pound Cake II, en enkel og smakfull oppskrift perfekt for kaker og helgefeiring. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør tre brødformer på 8x4 tommer, og kle dem med bakepapir.
- 22. I en stor bolle, pisk smør og sukker sammen til det er lyst og luftig. Pisk inn eggene ett om gangen. Vend inn melet vekselvis med melken, bare til alt er blandet.
- 33. Fordel røren jevnt i de forberedte brødformene. Stek i den forvarmede ovnen i 70 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av kakene kommer ut ren. Etter at kakene er tatt ut av ovnen, løsne umiddelbart kantene med en kniv. La dem avkjøle i formene i 10 minutter, før de tas ut av formene. Fjern bakepapiret og la kakene avkjøle helt på avkjølingsrist.