Bestemors sjokoladekake II

Bestemors sjokoladekake II

Oppdag den deilige smaken av Grandmothers Pound Cake II, en enkel og smakfull oppskrift perfekt for kaker og helgefeiring. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper smør
  • 2. 3 kopper hvitt sukker
  • 3. 6 egg
  • 4. 4 kopper hvetemel
  • 5. 2/3 kopp melk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør tre brødformer på 8x4 tommer, og kle dem med bakepapir.
  2. 22. I en stor bolle, pisk smør og sukker sammen til det er lyst og luftig. Pisk inn eggene ett om gangen. Vend inn melet vekselvis med melken, bare til alt er blandet.
  3. 33. Fordel røren jevnt i de forberedte brødformene. Stek i den forvarmede ovnen i 70 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av kakene kommer ut ren. Etter at kakene er tatt ut av ovnen, løsne umiddelbart kantene med en kniv. La dem avkjøle i formene i 10 minutter, før de tas ut av formene. Fjern bakepapiret og la kakene avkjøle helt på avkjølingsrist.