Hvordan lage perfekte hardkokte egg

Hvordan lage perfekte hardkokte egg

lær hvordan du enkelt lager perfekte hardkokte egg med våre enkle trinn. oppdag tips og triks for å få jevne og smakfulle egg hver gang.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 6 egg

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg eggene i en kjele og hell i kaldt vann til det dekker; sett på høy varme. Når vannet begynner å småkoke, slå av varmen, dekk kjelen med lokk, og la eggene stå i 17 minutter. Ikke se inn.
  2. 22. Hell ut det varme vannet og hell kaldt vann over eggene. La vannet renne av, og fyll på med kaldt vann igjen; la eggene stå til de er kalde, omtrent 20 minutter. Skrell eggene under rennende vann.