
Honningvalnøttreker
Prøv denne deilige oppskriften på honey walnut shrimp, en søt og sprø sjømatrett perfekt for både hverdags og fest. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland vann og sukker i en liten kjele. Kok opp og tilsett valnøttene. Kok i 2 minutter, sil deretter av og legg valnøttene på et bakepapir for å tørke.
- 22. Pisk eggehvitene i en middels bolle til det er skummende. Rør inn mochiko til det får en pastalignende konsistens. Varm opp oljen i en tykk, dyp stekepanne over middels høy varme. Dypp reker i mochiko-deigen, og stek deretter i den varme oljen til de er gyldne, ca. 5 minutter. Ta opp med en hullsleiv og la renne av på kjøkkenpapir.
- 33. I en middels serveringsbolle, rør sammen majones, honning og søtet kondensert melk. Tilsett reker og vend godt slik at de dekkes av sausen. Strø de kandiserte valnøttene over og server.