
Hoisin-marinerte svinekoteletter
Lær hvordan du lager saftige hoisin-marinerte svinekoteletter med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper pluss 2 spiseskjeer hoisinsaus
- 2. 1 kopp østerssaus
- 3. 1/4 kopp svart bønne- og hvitløksaus
- 4. 3 hvitløksfedd, hakket
- 5. 1 spiseskje hakket, skrelt fersk ingefær
- 6. 1 teskje rød matfarging
- 7. 6 svinekoteletter på 12 til 14 unser, hver omtrent 3,8 cm tykk
Fremgangsmåte
- 11. Bland de første seks ingrediensene i en stor bolle til marinaden. Plasser kotelettene i en ekstra stor, resealable plastpose. Tilsett marinaden i posen. Lukk toppen, og slipp ut overflødig luft. Vend på posen for å dekke kotelettene godt. Sett i kjøleskapet i 3 til 5 dager, og vend på posen av og til. Forvarm grillen, og juster risten slik at den står 8 tommer under varmekilden. Dekk et stekebrett med tung folie. Ta kotelettene ut av marinaden. Plasser dem på det forberedte stekebrettet med litt marinaden fortsatt på dem. Grill kotelettene til de er gjennomstekt, og et steketermometer som er satt inn horisontalt i midten viser 145°F, med nøye overvåkning for å unngå brent smak (kotelettene kan bli litt forkullet på enkelte steder), ca. 9 minutter på hver side. Overfør til tallerkener og server.
- 22. Bland de første seks ingrediensene i en stor bolle til marinaden. Plasser kotelettene i en ekstra stor, resealable plastpose. Tilsett marinaden i posen. Lukk toppen, og slipp ut overflødig luft. Vend på posen for å dekke kotelettene godt. Sett i kjøleskapet i 3 til 5 dager, og vend på posen av og til.
- 33. Forvarm grillen, og juster risten slik at den står 8 tommer under varmekilden. Dekk et stekebrett med tung folie. Ta kotelettene ut av marinaden. Plasser dem på det forberedte stekebrettet med litt marinaden fortsatt på dem. Grill kotelettene til de er gjennomstekt, og et steketermometer som er satt inn horisontalt i midten viser 145°F, med nøye overvåkning for å unngå brent smak (kotelettene kan bli litt forkullet på enkelte steder), ca. 9 minutter på hver side. Overfør til tallerkener og server.