
Spaghetti Pie II
Oppdag en enkel oppskrift på Spaghetti Pie II som passer for hele familien. Perfekt til hverdagsmåltidet med deilig smak og rask forberedelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke spaghetti (6 unser)
- 2 spiseskjeer smør
- 1/3 kopp revet Parmesanost
- 2 egg, pisket
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/4 kopp hakket grønn paprika
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 (14,5 unser) boks hakkede tomater
- 1 (6 unser) boks tomatpuré
- 1 teskje hvitt sukker
- 1 teskje tørket oregano
- 1 kopp cottage cheese
- 1/2 kopp revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Kok og sil spaghetti. Rør inn margarin, parmesanost og egg, mens spaghetti er varm. Form spaghetti-blandingen til en skorpe i en smurt 25 cm paiform.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 3I en stekepanne, kok opp storfekjøtt, løk, grønn paprika og hvitløk. Sil av fettet og rør inn de udrente tomatene, tomatpuré, sukker og oregano. Varm opp gjennom.
- 4Fordel cottage cheese over spaghetti-skorpen, og hell deretter storfekjøtt- og tomatblandingen over.
- 5Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 20 minutter. Strø mozzarellaost over toppen av pai’en, og stek i ytterligere 5 minutter, til osten smelter.