Hello Fresh Mobile Banner
Spaghetti Pie II

Spaghetti Pie II

Oppdag en enkel oppskrift på Spaghetti Pie II som passer for hele familien. Perfekt til hverdagsmåltidet med deilig smak og rask forberedelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke spaghetti (6 unser)
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1/3 kopp revet Parmesanost
  • 2 egg, pisket
  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/4 kopp hakket grønn paprika
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 (14,5 unser) boks hakkede tomater
  • 1 (6 unser) boks tomatpuré
  • 1 teskje hvitt sukker
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1 kopp cottage cheese
  • 1/2 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok og sil spaghetti. Rør inn margarin, parmesanost og egg, mens spaghetti er varm. Form spaghetti-blandingen til en skorpe i en smurt 25 cm paiform.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  3. 3I en stekepanne, kok opp storfekjøtt, løk, grønn paprika og hvitløk. Sil av fettet og rør inn de udrente tomatene, tomatpuré, sukker og oregano. Varm opp gjennom.
  4. 4Fordel cottage cheese over spaghetti-skorpen, og hell deretter storfekjøtt- og tomatblandingen over.
  5. 5Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 20 minutter. Strø mozzarellaost over toppen av pai’en, og stek i ytterligere 5 minutter, til osten smelter.