Nanas eplecrisp

Nanas eplecrisp

Oppdag oppskriften på Nanas Apple Crisp – en smakfull og enkel høstdessert med friske epler og sprø topping. Perfekt for kalde kvelder!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
bakverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 6 sure epler – skrellet, kjernet og skåret i skiver
  • 2. 1/2 kopp smør, smeltet
  • 3. 1 kopp hvetemel
  • 4. 1 kopp hvitt sukker
  • 5. 1 kopp hurtigkokende havregryn
  • 6. 2 spiseskjeer kanel, delt
  • 7. 1/4 kopp smør, i biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Legg epler i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. I en bolle, bland smør, mel, sukker, havregryn og 1 spiseskje kanel for å lage en smuldredeig. Strø over eplene. Fordel resten av smøret i små klatter over, og dryss med resten av kanelen.
  3. 33. Stek i 50 minutter i den forvarmede ovnen, til det er lett brunet og eplene er møre.