Sjokoladesurprise-muffins

Sjokoladesurprise-muffins

Oppdag hvordan du lager saftige sjokoladesurprise cupcakes med fyll. Enkel oppskrift for en uimotståelig dessert til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper hvetemel
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 1/2 kopp usøtet kakaopulver
  • 1 teskje salt
  • 2 teskjeer natron
  • 2/3 kopp vegetabilsk olje
  • 2 kopper vann
  • 2 spiseskjeer eddik
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 (225 gram) pakke kremost, myknet
  • 1 egg
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/4 teskje salt
  • 1 kopp semisøte sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kle 24 muffinsformer med papirformer.
  2. 2I en stor bolle, bland sammen mel, 2 kopper sukker, kakao, 1 teskje salt og natron. Rør inn olje, vann, eddik og vanilje til det er godt blandet. Fordel blandingen i de forberedte muffinsformene, fyll hver form to tredjedeler.
  3. 3For å lage fyllet: I en middels stor bolle, pisk sammen kremost, egg, 1/2 kopp sukker og 1/4 teskje salt til det blir lyst og luftig. Rør inn sjokoladebiter. Legg en toppet teskje med kremostfyll i hver muffins. Stek i den forvarmede ovnen i 25 minutter. La dem avkjøle.