
Sjokoladesurprise-muffins
Oppdag hvordan du lager saftige sjokoladesurprise cupcakes med fyll. Enkel oppskrift for en uimotståelig dessert til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 3 kopper hvetemel
- 2 kopper hvitt sukker
- 1/2 kopp usøtet kakaopulver
- 1 teskje salt
- 2 teskjeer natron
- 2/3 kopp vegetabilsk olje
- 2 kopper vann
- 2 spiseskjeer eddik
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 (225 gram) pakke kremost, myknet
- 1 egg
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/4 teskje salt
- 1 kopp semisøte sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kle 24 muffinsformer med papirformer.
- 2I en stor bolle, bland sammen mel, 2 kopper sukker, kakao, 1 teskje salt og natron. Rør inn olje, vann, eddik og vanilje til det er godt blandet. Fordel blandingen i de forberedte muffinsformene, fyll hver form to tredjedeler.
- 3For å lage fyllet: I en middels stor bolle, pisk sammen kremost, egg, 1/2 kopp sukker og 1/4 teskje salt til det blir lyst og luftig. Rør inn sjokoladebiter. Legg en toppet teskje med kremostfyll i hver muffins. Stek i den forvarmede ovnen i 25 minutter. La dem avkjøle.