
Langtidskokers enkel ovnsbakt potetsuppe
Lettlaget og kremet bakt potetsuppe laget i slow cooker. Perfekt for en rask og smakfull middag. Enkel oppskrift som alle kan lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 10 røde poteter, kuttet i terninger
- 3 spiseskjeer allsidig mel
- 3/4 kopp ekte baconbiter
- 1 liten rød løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 spiseskjeer kyllingbuljonggranulat
- 1 spiseskje ranch-dressingblanding
- 2 teskjeer tørket persille
- 1 teskje krydret salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 3 kopper vann
- 1 kopp lettrømme
- 1/2 kopp revet Cheddar-ost, eller etter smak
- 1/4 kopp hakket grønn løk, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg poteter i bunnen av din slow cooker. Strø mel over potetene; vend for å dekke.
- 2Strø baconbiter, rød løk, hvitløk, kyllingbuljong, ranch-dressingblanding, persille, krydret salt og svart pepper over potetene.
- 3Hell vann i slow cookeren.
- 4Kok på lav varme i 7 til 9 timer.
- 5Hell i halvparten og halvparten i suppen; kok ytterligere 15 minutter.
- 6Pynt med cheddarost og grønn løk før servering.