Langtidskokers enkel ovnsbakt potetsuppe

Langtidskokers enkel ovnsbakt potetsuppe

Lettlaget og kremet bakt potetsuppe laget i slow cooker. Perfekt for en rask og smakfull middag. Enkel oppskrift som alle kan lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 10 røde poteter, kuttet i terninger
  • 2. 3 spiseskjeer allsidig mel
  • 3. 3/4 kopp ekte baconbiter
  • 4. 1 liten rød løk, hakket
  • 5. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 6. 2 spiseskjeer kyllingbuljonggranulat
  • 7. 1 spiseskje ranch-dressingblanding
  • 8. 2 teskjeer tørket persille
  • 9. 1 teskje krydret salt
  • 10. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 11. 3 kopper vann
  • 12. 1 kopp lettrømme
  • 13. 1/2 kopp revet Cheddar-ost, eller etter smak
  • 14. 1/4 kopp hakket grønn løk, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg poteter i bunnen av din slow cooker. Strø mel over potetene; vend for å dekke.
  2. 22. Strø baconbiter, rød løk, hvitløk, kyllingbuljong, ranch-dressingblanding, persille, krydret salt og svart pepper over potetene.
  3. 33. Hell vann i slow cookeren.
  4. 44. Kok på lav varme i 7 til 9 timer.
  5. 55. Hell i halvparten og halvparten i suppen; kok ytterligere 15 minutter.
  6. 66. Pynt med cheddarost og grønn løk før servering.