Hello Fresh Mobile Banner
Chef Johns bananbrød

Chef Johns bananbrød

Prøv Chef Johns bananbrød! En smakfull, saftig og enkel oppskrift perfekt for frokost eller snacks. Lag ditt eget bananbrød i dag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Koking spray
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 3 modne bananer, most
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 store egg
  • 1/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 spiseskje melk
  • 1 kopp hakkede valnøtter
  • 1/3 kopp semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader C (325 grader F). Smør en 23x11 cm (9x4 tommer) brødform med kokespray.
  2. 2Visp mel, salt, bakepulver og natron sammen i en bolle.
  3. 3Pisk smør og sukker med en elektrisk mikser i en stor bolle til det er glatt. Tilsett moste bananer og pisk til det er godt blandet. Pisk inn eggene ett om gangen i smørblandingen, og sørg for at hvert egg er godt innarbeidet før du tilsetter det neste. Rør inn vaniljeekstrakt og melk i blandingen.
  4. 4Rør inn hakkede valnøtter, sjokoladebiter og mel i bananblandingen til det er akkurat blandet.
  5. 5Hell røren i den forberedte brødformen. Bank formen lett mot benken for å slippe ut eventuelle luftlommer.
  6. 6Stek i forvarmet ovn i ca. 1 time og 10 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.
  7. 7La brødet hvile i formen i 15-20 minutter, fjern det deretter fra formen, skjær i skiver og server.