
Jalapeno Poppers I
Få en smaksrik og enkel oppskrift på jalapeño poppers, perfekt som forrett. Enkel å lage, med spennende smak og lite tid kreves. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke kremost (ca. 225 g), myknet
- 2. 1 pakke revet skarp Cheddar-ost (ca. 225 g)
- 3. 1/4 kopp majones
- 4. 15 ferske jalapeño-pepper, delt på langs og frø fjernet
- 5. 2 egg, pisket
- 6. 1/2 ss melk
- 7. 1 1/2 kopper knust maisflak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en middels stor bakeplate lett.
- 22. Bland sammen kremost, skarp Cheddar og majones i en middels stor bolle. Fyll jalapeño-halvdelene med blandingen.
- 33. Visp sammen egg og melk i en liten bolle. Ha knuste maisflak i en separat liten bolle.
- 44. Dypp hver fylt jalapeño-halvdel i egge- og melkblandingen, og rull deretter i maisflakene for å dekke.
- 55. Legg dem i ett lag på den forberedte bakeplaten. Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter, eller til fyllet er boblende og lett brunet.