Teenas krydrede pesto-kylling og pasta

Teenas krydrede pesto-kylling og pasta

Lær å lage en smakfull og krydret kylling- og pastarett med pesto. Perfekt for en rask og deilig middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (16 unse) ukokt farfalle (sløyfeformet) pasta
  • 2. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 spiseskje varm chilipasta (for eksempel sambal oelek)
  • 4. 1 pund skinn- og benfri kyllingbryst, delt i 1-tommers biter
  • 5. 6 spiseskjeer ferdiglaget basilikumpesto
  • 6. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 7. 1/2 kopp hakket koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg farfalle-pastaen i kjelen, kok i 8 til 10 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels varme. Bland inn chilipasten og kyllingen. Stek og rør i kyllingen i 10 minutter, eller til den er jevnt brunet og saften er klar.
  3. 33. Vend den kokte farfalle-pastaen, pesto, Parmesanost og koriander inn i pannen, og fortsett å koke bare til det er gjennomvarmt.