Boozy Olives
Lær hvordan du lager boozy olives, en smakfull og voksen snack perfekt for fest eller aperitiff. Enkel oppskrift og tips til perfekt resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 20 røde og 20 grønne Cerignola-oliven
- 1 1/2 kopper gin
- 6 stykker med 3x1" sitronzest (bare den gule delen)
- 1/4 kopp tørr vermut
- 2 spiseskjeer fersk limejuice
- Ingrediensinformasjon: Store Cerignola-oliven finnes i bedre supermarkeder og i spesialbutikker for matvarer.
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene og 1 kopp vann i en stor krukke. Dekk til; rist godt og la stå kjølig i minst 2 timer. Fordel i mindre krukker. FORKANT: Oppbevar kjølig i opptil 2 uker.
- 2Bland alle ingrediensene og 1 kopp vann i en stor krukke. Dekk til; rist godt og la stå kjølig i minst 2 timer. Fordel i mindre krukker. FORKANT: Oppbevar kjølig i opptil 2 uker.


