Boozy Olives

Boozy Olives

Lær hvordan du lager boozy olives, en smakfull og voksen snack perfekt for fest eller aperitiff. Enkel oppskrift og tips til perfekt resultat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 20 røde og 20 grønne Cerignola-oliven
  • 1 1/2 kopper gin
  • 6 stykker med 3x1" sitronzest (bare den gule delen)
  • 1/4 kopp tørr vermut
  • 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • Ingrediensinformasjon: Store Cerignola-oliven finnes i bedre supermarkeder og i spesialbutikker for matvarer.

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene og 1 kopp vann i en stor krukke. Dekk til; rist godt og la stå kjølig i minst 2 timer. Fordel i mindre krukker. FORKANT: Oppbevar kjølig i opptil 2 uker.
  2. 2Bland alle ingrediensene og 1 kopp vann i en stor krukke. Dekk til; rist godt og la stå kjølig i minst 2 timer. Fordel i mindre krukker. FORKANT: Oppbevar kjølig i opptil 2 uker.