Yorkshire Puddings
lær hvordan du lager perfekte yorkshire puddings med denne enkle oppskriften. flott til søndagsmiddagen eller som tilbehør til stek.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp hvetemel
- 1 teskje salt
- 2 store egg
- 1 kopp helmelk
- 4 spiseskjeer vegetabilsk olje eller avsatt storfett fra indrefilet
Fremgangsmåte
- 1I en blender blander du mel, salt, egg og melk til det er akkurat glatt. La røren stå i kjøleskapet, dekket, i 30 minutter. Forvarm ovnen til 220°C. Arranger fire paiformer med diameter på 14 cm i en stor, lav bakeplate, og ha 1 spiseskje olje eller storfett i hver. Sett bakeplaten midt i ovnen i 5 minutter for å varme opp oljen. Hell raskt 1/2 kopp røre i hver paiform og stek midt i ovnen til puddingene er puffet opp og gyldne, ca. 18 minutter. Ta puddingene ut av formene med tang og server umiddelbart. *Paiformer (14 cm) kan bestilles på postordre fra Bridge Kitchenware, telefon (800) 274-3455 eller (212) 838-1901.
- 2I en blender blander du mel, salt, egg og melk til det er akkurat glatt. La røren stå i kjøleskapet, dekket, i 30 minutter.
- 3Forvarm ovnen til 220°C.
- 4Arranger fire paiformer med diameter på 14 cm i en stor, lav bakeplate, og ha 1 spiseskje olje eller storfett i hver. Sett bakeplaten midt i ovnen i 5 minutter for å varme opp oljen. Hell raskt 1/2 kopp røre i hver paiform og stek midt i ovnen til puddingene er puffet opp og gyldne, ca. 18 minutter. Ta puddingene ut av formene med tang og server umiddelbart.
- 5*Paiformer (14 cm) kan bestilles på postordre fra Bridge Kitchenware, telefon (800) 274-3455 eller (212) 838-1901.




