
Livlige sure kirsebær
Lær hvordan du lager en frisk og syrlig kirsebærdrikk med spirited sour cherries. Perfekt for sommeren eller helårsbruk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- Omtrent 700 gram modne, men faste surkjerner
- 6 spiseskjeer sukker
- Omtrent 2 kopper eau-de-vie, for eksempel kirsebærlikør
Fremgangsmåte
- 1Fyll en ren, steril kvartstørr krukke med et steril lokk med kirsebærene. Tilsett sukkeret og fyll krukken med eau-de-vie, og la det være omtrent 1/2 tomme luftrom øverst. Skru lokket godt på og rist godt for å løse opp sukkeret. Oppbevar krukken på et kjølig, mørkt sted i minst 4 uker før bruk, og rist den av og til. Smaken vil fortsette å utvikle seg i flere måneder. Når du har åpnet krukken, oppbevar eventuelle rester i kjøleskapet.

