Lenin og Lime Gin og Tonic Sorbetto

Lenin og Lime Gin og Tonic Sorbetto

oppskrift på lenin og lime gin and tonic sorbetto - en frisk og smakfull dessert perfekt for sommeren. lær hvordan du lager denne unike sorbettet hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp vann
  • 2. 3/4 kopp superfint eller vanlig sukker
  • 3. 2/3 kopp tonicvann
  • 4. 3/4 spiseskje gin
  • 5. skall og saft av 1 lime, pluss ekstra til pynt
  • 6. saften av 1/2 sitron

Fremgangsmåte

  1. 11. Hell vannet i en kjele og tilsett sukkeret. Sett på svak varme og kok opp, mens du visper ofte, til sukkeret er oppløst. Skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter, fortsatt med visping, til væsken blir til en sirup.
  2. 22. Hell sirupen i en varmebestandig bolle og la den avkjøle i ca. 30 minutter, av og til omrørt, til den er romtemperert. For raskere avkjøling kan du fylle en vask med kaldt vann og is, og sette bollen med blandingen i vannet i 20 minutter.
  3. 33. Hell tonicvannet i en bolle, tilsett sukker-sirupen, dekk til og sett i kjøleskapet, helst over natten, til det er godt avkjølt (minimum 4°C).
  4. 44. Tilsett gin, limesaft og sitronsaft i den avkjølte blandingen, og hell deretter over i en iskremmaskin. Kjør i henhold til produsentens instruksjoner.
  5. 55. Når iskremen er ferdig, bruk en skje eller slikkepott til å overføre sorbetten til en frysesikker beholder med lokk. Frys til den har riktig konsistens for servering (minimum 2–3 timer).
  6. 66. Pynt hver porsjon med limebåter og server.