New Millennium Waldorf-salat
oppskrift på en frisk og smakfull waldorf-salat inspirert av det nye årtusenet. perfekt som forrett eller lett måltid, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Vegetabilisk oljespray til koking
- 2. 3 benfrie, skinnløse kyllingbryst (ca. 113 g hver)
- 3. 4 store selleristilker, hakket
- 4. 2 Granny Smith- epler, skrellet, kjernet og skåret i 1,5 cm terninger
- 5. 1 rød paprika, kjernet og hakket
- 6. 3/4 kopp lett rømme
- 7. 1/2 kopp lett naturell yoghurt
- 8. 1/4 kopp golden raisins
- 9. 1/4 kopp hakkede valnøtter
- 10. 1 ss honning
- 11. 2 ts fersk sitronsaft
- 12. 4 kopper mesclun
Fremgangsmåte
- 11. Smør en middels panne med kokespray. Varm opp over middels varme; stek kyllingen i 8 til 10 minutter på hver side. Når kyllingen når 155°F, fjern den fra pannen. La den avkjøle, og skjær den i terninger. Bland de resterende ingrediensene unntatt grønt i en bolle med kyllingen. Tilsett salt og pepper. Sett i kjøleskapet i 1 time. Fordel grønt og kylling på tallerkener.
- 22. Smør en middels panne med kokespray. Varm opp over middels varme; stek kyllingen i 8 til 10 minutter på hver side. Når kyllingen når 155°F, fjern den fra pannen. La den avkjøle, og skjær den i terninger. Bland de resterende ingrediensene unntatt grønt i en bolle med kyllingen. Tilsett salt og pepper. Sett i kjøleskapet i 1 time. Fordel grønt og kylling på tallerkener.