Pollys krydrede eggerøre

Pollys krydrede eggerøre

Lær hvordan du lager pollys deviled eggs, en smakfull forrett med kremet eggerøre og krydder. Perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1 dusin egg
  • 2/3 kopp majonesbasert salatdressing eller majones
  • 1/2 kopp søt sylteagurk relish, presset for overflødig væske
  • 2 spiseskjeer ferdiglaget gul sennep
  • 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 til 1/2 teskje hvit pepper
  • 6 dråper sterk pepper saus
  • Paprika, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser eggene i en stor kjele. Dekk dem med kaldt vann. Varm opp sakte til rett under kokepunktet. Deretter lar du dem koke forsiktig i 10 minutter. Hell forsiktig av det varme vannet og legg eggene i isvann. La dem stå i 15 minutter. Knekk forsiktig skallet og skrell eggene under kaldt rennende vann, start fra den store enden. Del eggene på langs med en lang, tynn kniv. Fjern plommene og legg dem i en mellomstor bolle. Sett eggehvitene til side. Mos plommene med en gaffel. Bland inn de resterende ingrediensene, unntatt paprika. Hvis fyllet er for tykt, kan du tilsette litt mer sylteagurkjuice eller dressing. Fyll eggehvitene med fyllet og dryss over paprika.