Popcorn, rocke-reker med krydret honning
oppskrift på popcorn rock shrimp med spicy honey. en smakfull forrett som kombinerer søtt, krydret og sprø tekstur. perfekt for en spennende middag eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp honning
- 2. 1 fedd hvitløk, knust
- 3. 1 spiseskje pepperkorn
- 4. 1 spiseskje chiliflak
- 5. 1 spiseskje røkt paprika
- 6. Havsalt
- 7. Olje til dypsteking
- 8. 2 kopper maisstivelse (Anbefalt: Maizena)
- 9. 1/2 kopp mel
- 10. Salt og nykvernet pepper
- 11. 4 egg, pisket
- 12. 900 gram steinreker
- 13. Sitronbåter
Fremgangsmåte
- 11. Chuck Hughes' gyldne popcorn-reker med spicy honey er den perfekte forretten til kampdagen.
- 22. For den spicy honey: I en kjele, på middels varme, kok opp honning, hvitløk, pepperkorn, chiliflak, røkt paprika og salt, og la det småkoke i 2 minutter. La det avkjøle, sil det og overfør det til en sprutflaske. Sett til side.
- 33. For popcorn-rekene: Forvarm frityrgryten til 180 grader Celsius (360 grader Fahrenheit).
- 44. I en bolle, bland sammen maisstivelse, mel, salt og pepper. Ha eggene i en annen bolle, og dypp rekene i egget, slik at de blir dekket. Ta opp rekene, la overflødig egg renne av, og vend dem deretter i maisstivelsesblandingen. Forsiktig, legg rekene i frityrgryten og stek til de er gylne. La dem renne av på tørkepapir, og krydre med salt og pepper.
- 55. Server umiddelbart etter steking, og drypp over spicy honey. Pynt med sitronbåter.


