Rødløksuppe

Rødløksuppe

oppdag en deilig oppskrift på rødløksuppe, perfekt for en varmende forrett eller lunsj. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 1 1/2 pund rødløk, skivet
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 3 bokser á 14 1/2 unser storfekraft

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp 3 spiseskjeer olje i en stor, tykkbunnet gryte over middels høy varme. Tilsett løk og sautér til den er brun, ca. 25 minutter. Strø mel over løken; rør i 2 minutter. Bland gradvis inn buljong, og skrap opp de brune bitene fra bunnen av gryten. La det småkoke i 15 minutter. Arbeid i porsjoner og bruk av/på-knappen på foodprocessoren for å blende suppen til en grov puré. Sett suppen tilbake i gryten og la den akkurat småkoke. Krydre med salt og pepper. Server suppen i skåler.