Hot dogs fylt med alt mulig godt

Hot dogs fylt med alt mulig godt

Lær hvordan du lager hot dogs fylt med alle favorittilleggene. En enkel og smakfull oppskrift perfekt for sommerfest eller hverdagsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 teskjeer krydret brunsennep
  • 2 spiseskjeer ketchup
  • 1 kopp surkål, avrent, skylt og grovhakket
  • 4 store pølser, for eksempel knockwurst
  • 1/2 unser Cheddarost, skåret i 4 små staver
  • 4 skiver bacon
  • Olje til å smøre grillristen
  • 4 lange pølsebrød eller små baguetter, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Gass: Direkte varme, middels høy (425° til 450°F). Rens og olj grillristen.
  2. 2Direkte varme, middels høy (425° til 450°F).
  3. 3Rens og olj grillristen.
  4. 4Kull: Direkte varme, lett aske. 12x12 tommers kullbedde (ca. 3 dusin kull). Rens og olj grillristen på laveste innstilling.
  5. 5Direkte varme, lett aske.
  6. 612x12 tommers kullbedde (ca. 3 dusin kull).
  7. 7Rens og olj grillristen på laveste innstilling.
  8. 8Tre: Direkte varme, lett aske. 12x12 tommers seng, 3 til 4 tommer dyp. Rens og olj grillristen, plassert 2 tommer over ilden.
  9. 9Direkte varme, lett aske.
  10. 1012x12 tommers seng, 3 til 4 tommer dyp.
  11. 11Rens og olj grillristen, plassert 2 tommer over ilden.
  12. 121. Varm opp grillen som anvist.
  13. 13Bland sennep, ketchup og surkål i en liten bolle.
  14. 14Skjær pølsene på langs, slik at det dannes en dyp lomme fra den ene enden til den andre. Fyll lommene halvveis med surkålblandingen. Legg en ostestav i midten av hver pølse og topp med resten av surkålblandingen. Pakk inn hver pølse med en skive bacon for å holde den sammen, og fest endene på baconet med trepinner.
  15. 15Legg grillristen på grillen og pensle den med olje. Vent ett til to minutter, til overflaten er varm. Grill pølsene til baconet er gjennomstekt og pølsene er brune på alle sider, ca. 2 minutter per side.
  16. 16For å riste brødene, legg dem med snittflaten ned direkte over ilden de siste minutt av koking. Server pølsene i brødene.