Saltede myntelamkoteletter

Saltede myntelamkoteletter

oppskrift på smakfulle lammetrender med frisk mynt. enkel å lage, perfekt for en deilig middag. oppdag hvordan du kan lage savory mint lamb chops hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1/4 kopp hakket fersk mynte
  • 4 store hvitløksfedd, finhakket
  • 2 teskjeer salt
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 1 teskje malt koriander
  • 1 teskje cayennepepper
  • 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 8 lammelårskiver (ca. 1 til 1 1/2 tomme tykke), trimmet
  • Friske myntestilker

Fremgangsmåte

  1. 1Ha olivenolje, hakket fersk mynte, finhakket hvitløk, salt, spisskummen, koriander, cayennepepper og svart pepper i en liten bolle; bland godt. Smør urtemarinaden over begge sider av lammekotelettene. Overfør kotelettene til en grillrist eller stekebrett. La stå i 10 minutter. Forvarm grillen eller ovnens grillelement. Grill kotelettene til de er brune og sprø, ca. 4 minutter på hver side for medium-rare. Anrett kotelettene på et fat, pynt med ferske myntestilker, og server.