Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelaget gul kake

Hjemmelaget gul kake

oppskrift på en saftig og enkel hjemmelaget gul kake, perfekt som dessert eller til kaffekosen. lag den fra bunnen av med våre enkle steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1/3 kopp vegetabilsk olje, pluss mer til stekepannen
  • Allsidig mel (til stekepannen)
  • Hjemmelaget gul kakeblanding
  • 3 store egg
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper favorittglasur

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175°C. Smør og mel en 33x23 cm bakeform. Bruk en elektrisk mikser på middels hastighet og pisk kakeblandingen, egg, vanilje, 1/3 kopp olje og 1 kopp vann i en stor bolle til det er godt blandet, ca. 2 minutter. Hell røren i den forberedte formen. Stek kaken til overflaten spretter tilbake når du trykker på den, og kaken er gjennomstekt og gyllenbrun, ca. 25–30 minutter. La den avkjøle helt, før du snur den ut på et fat og har på glasur.
  2. 2Forvarm ovnen til 175°C. Smør og mel en 33x23 cm bakeform.
  3. 3Bruk en elektrisk mikser på middels hastighet og pisk kakeblandingen, egg, vanilje, 1/3 kopp olje og 1 kopp vann i en stor bolle til det er godt blandet, ca. 2 minutter. Hell røren i den forberedte formen. Stek kaken til overflaten spretter tilbake når du trykker på den, og den er gjennomstekt og gyllenbrun, ca. 25–30 minutter. La den avkjøle helt, før du snur den ut på et fat og har på glasur.
  4. 4Forberedelse: Kaken kan lages 3 dager i forveien; oppbevares i romtemperatur.
  5. 5Kaken kan lages 3 dager i forveien; oppbevares i romtemperatur.