Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig kylling- og pastasalat

Sørvestlig kylling- og pastasalat

Oppdag en smakfull southwestern kylling- og pastasalat som er enkel å lage. Perfekt for sommeren, sunn og mettende. Prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund farfalle (sløyfeformet) pasta
  • 2. 4 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 2 kopper kokt kylling i terninger
  • 4. 8 grønne løk, hakket
  • 5. 6 plommetomater, hakket
  • 6. 1 boks på 15 unser gylden hominy, drenert
  • 7. 1 boks på 15 unser svarte bønner, drenert
  • 8. 1 flaske på 12 unser mild grønn tacosaus
  • 9. 1 kopp fersk hakket koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pasta i en stor kjele med kokende, saltet vann til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand. Sil av vannet; skyll under kaldt rennende vann og sil av igjen. Overfør pastaen til en stor bolle. Tilsett olje og vend godt slik at pastaen blir dekket. Bland inn kylling, grønn løk, tomater, hominy, bønner, tacosaus og koriander. Krydre salaten rikelig med salt og pepper.
  2. 22. Kok pasta i en stor kjele med kokende, saltet vann til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand. Sil av vannet; skyll under kaldt rennende vann og sil av igjen.
  3. 33. Overfør pastaen til en stor bolle. Tilsett olje og vend godt slik at pastaen blir dekket. Bland inn kylling, grønn løk, tomater, hominy, bønner, tacosaus og koriander. Krydre salaten rikelig med salt og pepper.