Crab-Boil-krydder

Crab-Boil-krydder

oppskrift på crab-boil krydder med enkle steg. perfekt for sjømatelskere som ønsker en smakfull og krydret opplevelse. lær hvordan du lager ditt eget crab-boil krydder hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp sylte-krydder
  • 2 spiseskjeer sennepsfrø
  • 2 spiseskjeer hele svarte pepperkorn
  • 1 spiseskje sellerifrø
  • 2 spiseskjeer tørkede hete rød pepperflak
  • 2 teskjeer malt ingefær
  • 5 laurbærblad
  • 2 teskjeer tørket oregano
  • 1 spiseskje finhakket tørket gressløk
  • 1/4 kopp havsalt

Fremgangsmåte

  1. 1I en foodprosessor blander du alle ingrediensene og kjører til blandingen danner en grovkornet pulver. Krabbekrydder holder du i en godt forseglet beholder i flere måneder på et kjølig, mørkt sted.
  2. 2I en foodprosessor blander du alle ingrediensene og kjører til blandingen danner en grovkornet pulver. Krabbekrydder holder du i en godt forseglet beholder i flere måneder på et kjølig, mørkt sted.