
Crab-Boil-krydder
oppskrift på crab-boil krydder med enkle steg. perfekt for sjømatelskere som ønsker en smakfull og krydret opplevelse. lær hvordan du lager ditt eget crab-boil krydder hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp sylte-krydder
- 2 spiseskjeer sennepsfrø
- 2 spiseskjeer hele svarte pepperkorn
- 1 spiseskje sellerifrø
- 2 spiseskjeer tørkede hete rød pepperflak
- 2 teskjeer malt ingefær
- 5 laurbærblad
- 2 teskjeer tørket oregano
- 1 spiseskje finhakket tørket gressløk
- 1/4 kopp havsalt
Fremgangsmåte
- 1I en foodprosessor blander du alle ingrediensene og kjører til blandingen danner en grovkornet pulver. Krabbekrydder holder du i en godt forseglet beholder i flere måneder på et kjølig, mørkt sted.
- 2I en foodprosessor blander du alle ingrediensene og kjører til blandingen danner en grovkornet pulver. Krabbekrydder holder du i en godt forseglet beholder i flere måneder på et kjølig, mørkt sted.





