Glaserte Hakurei-turnips

Glaserte Hakurei-turnips

Lær hvordan du lager deilige glazed hakurei turnips. En enkel oppskrift perfekt som forrett eller tilbehør. Rask og smakfull rett for alle sesonger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3 bunt(er) baby hakurei-turnips, baby-turnips eller røde reddiker (ca. 900 gram), trimmet, bladene satt til side
  • 2. 1/4 kopp (1/2 stang) usaltet smør
  • 3. 3 spiseskjeer sukker
  • 4. Koshersalt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg nepe i en stor stekepanne; tilsett vann slik at det dekker nepehalvparten. Tilsett smør, sukker og en stor klype salt; kok opp. Kok, rør av og til, til væsken er sirupaktig og nepaene er møre, ca. 15 minutter. (Hvis nepaene er møre før væsken har redusert, bruk en hullsleiv til å overføre nepaene til en tallerken og la væsken koke inn til den blir sirupaktig. Sett nepaene tilbake i pannen og rør godt slik at de blir dekket.) FORBEREDELSER: Kan lages 4 timer i forveien. La stå i romtemperatur. Varm opp igjen før servering. Tilsett nepebladene i pannen og kok over middels varme, rør av og til, til de akkurat har visnet, 2–3 minutter. Krydre med salt.
  2. 22. Legg nepe i en stor stekepanne; tilsett vann slik at det dekker nepaene halvveis. Tilsett smør, sukker og en stor klype salt; kok opp. Kok, rør av og til, til væsken er sirupaktig og nepaene er møre, ca. 15 minutter. (Hvis nepaene er møre før væsken har kokt inn, bruk en hullsleiv til å overføre nepaene til en tallerken og la væsken koke inn til den blir sirupaktig. Sett nepaene tilbake i pannen og rør godt slik at de blir dekket.) FORBEREDELSER: Kan lages 4 timer i forveien. La stå i romtemperatur. Varm opp igjen før servering.
  3. 33. Tilsett nepebladene i pannen og kok over middels varme, rør av og til, til de akkurat har visnet, 2–3 minutter. Krydre med salt.