Vegansk majones

Vegansk majones

oppskrift på vegansk majones som er enkel å lage hjemme. perfekt til smørbrød, salater og dipping.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 7 unser (195 g) ekstra-fast tofu, avrent og presset
  • 2. 1/4 kopp (35 g) rå cashewnøtter, malt til et veldig fint pulver
  • 3. 1 spiseskje (15 ml) sitronsaft
  • 4. 1 spiseskje (12 g) rå sukker eller (21 g) agavesirup
  • 5. 1 1/2 teskjeer brunt eller Dijon-sennep
  • 6. 1 teskje eplecider- eller risvinseddik
  • 7. 1/2 teskje havsalt
  • 8. 6 spiseskjeer (90 ml) rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg tofuen, cashewnøttene, sitronsaften, sukkeret, sennepen, eddiken og saltet i en blender eller food processor, og kjør til det er jevnt. Drypp sakte inn oljen og puls til du oppnår ønsket konsistens. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.
  2. 22. Legg tofuen, cashewnøttene, sitronsaften, sukkeret, sennepen, eddiken og saltet i en blender eller food processor, og kjør til det er jevnt.
  3. 33. Drypp sakte inn oljen og puls til du oppnår ønsket konsistens.
  4. 44. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.