Vegansk majones
oppskrift på vegansk majones som er enkel å lage hjemme. perfekt til smørbrød, salater og dipping.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 7 unser (195 g) ekstra-fast tofu, avrent og presset
- 2. 1/4 kopp (35 g) rå cashewnøtter, malt til et veldig fint pulver
- 3. 1 spiseskje (15 ml) sitronsaft
- 4. 1 spiseskje (12 g) rå sukker eller (21 g) agavesirup
- 5. 1 1/2 teskjeer brunt eller Dijon-sennep
- 6. 1 teskje eplecider- eller risvinseddik
- 7. 1/2 teskje havsalt
- 8. 6 spiseskjeer (90 ml) rapsolje
Fremgangsmåte
- 11. Legg tofuen, cashewnøttene, sitronsaften, sukkeret, sennepen, eddiken og saltet i en blender eller food processor, og kjør til det er jevnt. Drypp sakte inn oljen og puls til du oppnår ønsket konsistens. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.
- 22. Legg tofuen, cashewnøttene, sitronsaften, sukkeret, sennepen, eddiken og saltet i en blender eller food processor, og kjør til det er jevnt.
- 33. Drypp sakte inn oljen og puls til du oppnår ønsket konsistens.
- 44. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.