Tomatsalsa
Lær hvordan du lager en deilig tomatsalsa med friske ingredienser. Perfekt som tilbehør til sommermåltidet eller som dipp. Enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund tomater, skrellet hvis ønskelig, frøet og hakket
- 2. 1 liten løk, finhakket
- 3. 1 fersk eller syltet jalapeño-chili, eller etter smak, frøet og finhakket (bruk plast- eller gummihansker)
- 4. 1 spiseskje fersk limejuice
- 5. 2 spiseskjeer hakket frisk koriander, hvis ønskelig
Fremgangsmåte
- 11. I en bolle blander du sammen tomatene, løken, chilien, limesaften, korianderen og salt etter smak, og lar salsaen stå i 30 minutter. Salsaen kan lages opptil 4 timer i forveien, oppbevares dekket og avkjølt. La salsaen komme til romtemperatur før servering.
- 22. I en bolle blander du sammen tomatene, løken, chilien, limesaften, korianderen og salt etter smak, og lar salsaen stå i 30 minutter. Salsaen kan lages opptil 4 timer i forveien, oppbevares dekket og avkjølt. La salsaen komme til romtemperatur før servering.