Tomatsalsa

Tomatsalsa

Lær hvordan du lager en deilig tomatsalsa med friske ingredienser. Perfekt som tilbehør til sommermåltidet eller som dipp. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund tomater, skrellet hvis ønskelig, frøet og hakket
  • 2. 1 liten løk, finhakket
  • 3. 1 fersk eller syltet jalapeño-chili, eller etter smak, frøet og finhakket (bruk plast- eller gummihansker)
  • 4. 1 spiseskje fersk limejuice
  • 5. 2 spiseskjeer hakket frisk koriander, hvis ønskelig

Fremgangsmåte

  1. 11. I en bolle blander du sammen tomatene, løken, chilien, limesaften, korianderen og salt etter smak, og lar salsaen stå i 30 minutter. Salsaen kan lages opptil 4 timer i forveien, oppbevares dekket og avkjølt. La salsaen komme til romtemperatur før servering.
  2. 22. I en bolle blander du sammen tomatene, løken, chilien, limesaften, korianderen og salt etter smak, og lar salsaen stå i 30 minutter. Salsaen kan lages opptil 4 timer i forveien, oppbevares dekket og avkjølt. La salsaen komme til romtemperatur før servering.