Langtidskokte potetmos

Langtidskokte potetmos

lag kremete potetmos i slow cooker med denne enkle oppskriften. perfekt for en smaksfull og enkel middag. klar på under 2 timer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 110 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 pund røde poteter, kuttet i biter
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk, eller etter smak
  • 3 terninger kyllingbuljong
  • 1 (8 unser) beholder rømme
  • 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
  • 1/2 kopp smør
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor kjele med lettsaltet, kokende vann, kok potetene, hvitløken og buljongen til potetene er møre, men faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet, og spar på det. I en bolle, mos potetene med rømme og kremost, og tilsett det reserverte vannet etter behov for å oppnå ønsket konsistens.
  2. 2Overfør potetblandingen til en slow cooker, dekk til, og kok på lav varme i 2 til 3 timer. Rett før servering, rør inn smør og smak til med salt og pepper.