
Langtidskokte potetmos
lag kremete potetmos i slow cooker med denne enkle oppskriften. perfekt for en smaksfull og enkel middag. klar på under 2 timer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 110 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 pund røde poteter, kuttet i biter
- 1 spiseskje finhakket hvitløk, eller etter smak
- 3 terninger kyllingbuljong
- 1 (8 unser) beholder rømme
- 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
- 1/2 kopp smør
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele med lettsaltet, kokende vann, kok potetene, hvitløken og buljongen til potetene er møre, men faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet, og spar på det. I en bolle, mos potetene med rømme og kremost, og tilsett det reserverte vannet etter behov for å oppnå ønsket konsistens.
- 2Overfør potetblandingen til en slow cooker, dekk til, og kok på lav varme i 2 til 3 timer. Rett før servering, rør inn smør og smak til med salt og pepper.