Hurtige gjærbakstboller

Hurtige gjærbakstboller

oppskrift på raske gjærbrød som er enkle å lage og perfekte til frokost eller lunsj. smakfulle og luftige, klar på kort tid!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer smørfett
  • 2. 3 spiseskjeer hvitt sukker
  • 3. 1 kopp varmt vann
  • 4. 1 pakke (0,25 unser) tørrgjær
  • 5. 1 egg, pisket
  • 6. 1 teskje salt
  • 7. 2 1/4 kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland smøret, sukkeret og det varme vannet i en stor bolle. La det avkjøle til det er lunkent, og rør inn gjøren til den er oppløst. Bland inn egg, salt og mel. La deigen heve til den har doblet seg i størrelse.
  2. 22. Smør 8 muffinsformer. Fordel deigen i de forberedte muffinsformene, og la den heve igjen til den har doblet seg i størrelse.
  3. 33. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter, eller til en kniv stukket inn i midten av en muffins kommer ut ren.