Asiatisk biff med snøerter

Asiatisk biff med snøerter

Lær hvordan du lager en smakfull asiatisk biff med snøerter. En enkel oppskrift perfekt for en rask og velsmakende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 2 spiseskjeer risvin
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 1/2 teskje maisstivelse
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje finhakket fersk ingefærrot
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1 pund storfekjøtt av rundstek, skåret i tynne strimler
  • 8 unser snøerter

Fremgangsmåte

  1. 1Bland soyasaus, risvin, brunt sukker og maisstivelse i en liten bolle. Sett til side.
  2. 2Varm opp olje i en wok eller stekepanne over middels høy varme. Woksteg ingefær og hvitløk i 30 sekunder. Tilsett biff og woksteg i 2 minutter eller til det er jevnt brunt.
  3. 3Tilsett sukkererter og woksteg i ytterligere 3 minutter.
  4. 4Tilsett soyasaus og buljong, kok opp under konstant omrøring.
  5. 5Skru ned varmen og la det småkoke til sausen er tykk og glatt.
  6. 6Server umiddelbart.